Tannblekningsprodukter

InformasjonTilbud
Ingen produkter tilgjengelig i denne kategorien.

Tannblekning

Du vet antagelig allerede at kaffe, røyk og snus bidrar til misfargede tenner, men det finnes flere typer mat og drikke som setter farge på tennene. Blåbær, bjørnebær, kirsebær og annen farget frukt kan ha samme effekt. Det sanmme gjelder juice, brus, rødvin og soyasaus.

Matvarer som kan bidra til blekere tenner er epler, blomkål, selleri og gulrøtter. De forebygger plakk ved at grønnsakene aktiverer spytt som nøytraliserer syredannelser. I tillegg fungerer de som en skrubb for tennene. Meieriprodukter inneholder kalsium som beskytter og styrker tennene. Pass alltid på at du ikke pusser tennene rett etter at du har spist eller drukket noe med mye syre siden emaljen er skjørere en halv time etter dette. Skyll unna ved vann i stedet. En annen måte å hindre misfarging på rett etter at du har spist eller drukket noe med mye farge er å tygge sukkerfri tyggegummi. 

Du får hvitere tenner med tannbleking. Tannbleking er en dyprens av tennene, og bør gjøres med jevne mellomrom. Det er dyrt å bleke tenner hos tannlegen, men du kan faktisk bleke tennene hjemme til mye lavere pris. Det finnes en rekke tannblekingssett som du kan prøve hos oss. Disse inneholder mellom 7-9 prosent peroksid som bidrar til å gjøre tennene hvitere.

Relaterte artikler fra eksterne nettsteder

Alle artikler om Tannblekning