Potensmidler

InformasjonTilbud
Ingen produkter tilgjengelig i denne kategorien.

Sexlyst

De fleste av oss har opplevd å miste sexlysten i kortere eller lengre tid. Det er ikke uvanlig at man ønsker å styre unna ubehagelige temaer som dette selv om partneren blir bekymret, men det er viktig at man våger å ha en åpen dialog.

Mange kvinner hevder at de har fått økt glede av sexlivet etter å ha trent opp bekkenbunnsmuskulaturen. Med dette blir de trangere og strammere nedentil, noe som både de og partnerne setter pris på.

Andre sverger til sjokolade som blant annet inneholder fenyletylamin og serotonin. Dette er substanser som kan bidra til å stimulere humøret positivt. Stoffene frigjøres i hjernen ved glede, lidenskap og lyst.

Både for lite søvn og stress kan være en medvirkende årsak til manglende sexlyst. Når du ligger våken og svetter ved tanken på hvordan du skal løse jobbkonfliktene, kan det være vanskelig å være til stede i sin egen kropp og kjenne på lysten.

Det finnes heldigvis hjelpemidler som kan bidra til at både menn og kvinner. Erecto sørger for å øke menns naturlige produksjon av testosteron, mens Lystpillen og Ginrosol bidrar til å fremme sexlyst hos både kvinner og menn.