Slankepiller

InformasjonTilbud
Ingen produkter tilgjengelig i denne kategorien.

Slankepiller

Overvektige har en økt risiko for å få hjerneslag, hjerte- og karsykdommer, diabetes type 2, visse typer kreft eller slitasjegikt. Dessuten er bukfedme i seg selv en risikofator for mange sykdommer selv om man ikke er særlig overvektig ellers. Helsegevinsten ved å redusere vekten er større jo yngre man er.

Kroppsmasseindeks (også kalt BMI eller Body Mass Index) er et standardmål laget av Verdens Helseorganisasjon som brukes for å regne ut vekt i forhold til høyde. BMI er altså et verktøy som kan brukes dersom du vil finne ut om du er overvektig eller ikke. Medisinsk sett er du overvektig dersom du har en BMI over 25 (Lenke til BMI-kalkulator). Hver femte voksne person i Norge har en BMI på mer enn 30. 

Tren jevnlig for å øke forbrenningen og velg sunne matvarer. I tillegg er det viktig at du finner frem til varige vaner for kosthold og aktivitet som ikke blir en påkjenning i hverdagen. Ha alltid frukt tilgjengelig slik at du raskt kan ty til en enkelt mellommåltid. Velg magre produkter og spis rikelig med grønnsaker ved middagstid.

Basisbehandlingen for overvekt er slanking og trening. Dersom man ønsker et raskere resultat eller mislykkes med en slik tilnærming, kan slankepiller som bidrar til en høyere fettforbrenning eller redusert appetitt hemme fettopptaket.