Hudkremer

InformasjonTilbud
Swiss Clinic

Swiss Clinic

Swiss Clinic er foretaket som står bak storselgerne Swiss Lashes (vippeserum) og Swiss Whitening (tannbleking). Samtlige produkter ...

Les Mer...


Annonse
Green Tea Supercréme

Green Tea Supercréme

Nå kan man prøve den fantastiske hudkremen fra Aimé helt gratis! Kremen som inneholder bl.a grønn te, har en ...

Les Mer...


Annonse
Retinol Vitamin A dagkrem

Retinol Vitamin A dagkrem

Ny Retinol Vitamin A day cream– Gi huden din en ungdommelig fremtid!

Tiden kan du aldri stanse – men du kan ...

Les Mer...


Annonse

Hudkrem

Huden er et resultat av livsstil, kosthold og gener. Selve hudtypen er genetisk betinget, mens hudtilstanden forandrer seg og påvirkes av alder, klima, sykdom og medisiner. Riktige hudpleieprodukter vil påvirke hudtilstanden og riktig behandling gjør den mer motstandsdyktig mot ytre belastninger. Alle hudceller er døde, og daglig mister vi flere milliarder små hudceller. Hudens viktigste oppgave er å beskytte mot infeksjoner. I tillegg isolerer den kroppen, produserer vitamin D, formidler sanseopplevelser og regulerer kroppens temperatur. 

Når du er i 20-årene er det viktig at du bruker milde produkter og fokuserer på å forebygge skader. Har du normal hud trenger du bare å rense den før du legger deg. Bruk en mild rensemelk om du har tørr hud, eller en gelérens hvis du har fet og blank hud. Dagkremen skal du bruke i hele ansiktet, samt på hals og bryst. Om natten bør du bruke en lett, oljefri fuktighetskrem. Vitamin A hjelper til med å forebygge rynkedannelse og uren hud. 

I 30-årene får huden fine linjer og rynker, spesielt rundt øynene og munnen. Anti-rynkekrem som er dermatologisk testet kan dempe rynkene som allerede har oppstått. Om morgenen bør dubruke en rensekrem med AHA-syrer. Dagkremen bør inneholde antioksidanter da dette skjermer huden mot frie radikaler. Øyekrem bør brukes daglig. Dessverre er det ikke mulig å behandle mørke ringer rundt øynene, men hovne øyne kan motvirkes ved påføring av kremer med koffein. Til nattbruk velger du en krem som inneholder vitamin A. 

Når du har passert 40 kan solskader ha gjort huden skjoldete, rødflammet og ru. Den taper elastitet og holder ikke lenger like godt på fuktighet. Rens huden med krembaserte produkter. Dagkremen bør inneholde antioksidanter. Dersom huden blir tynnere og tørrere kan det være lurt å prøve en krem med aminosyrer. Kremen bør være rik på fuktighetsbevarende oljer. Om natten bør du satse på en krem med A-vitaminer. Er du eldre enn 50 har huden din sannsynligvis blitt tørrere og mindre elastisk. Rens huden med en såpefri rensekrem morgen og kveld. Om dagen påfører du et serum med peptider eller antioksidanter mens huden er fuktig etter rensing. Deretter smører du på en næringsrik fuktighetskrem. Om natten bør du bruke en krem med retinoider som er ekstra fuktighetsgivende.