Godt for hjertet

InformasjonTilbud
Ingen produkter tilgjengelig i denne kategorien.

Hjerte

Hjerte- og kretsløpforstyrrelser har økt dramatisk de siste 40 årene. Hjertet er en muskel som er avhengig av oksygen, samt næring i form av fettsyrer. Det er derfor viktig at du er måteholden med inntak av sukker og fet mat. Du bør dessuten spise mange små måltider, unngå sene måltider og øke aktivitetsnivået. Dette virker forebyggende for hjertesykdommer.

Dessverre er ikke alltid slik at du får tilstrekkelig næringsstoffer fra maten du spiser. Det finnes mange kosttilskudd som kan senke kolesterolet og forbrede hjertefunksjonen. Antioksidantene i VitaePro kan hindre at fett i blodet oksideres (harskner). Forskning har vist at antioksidanten astaxanthin letter blodets evne til å flyte.

Norvital krillolje er full av omega 3 som er viktige for å forebygge diabetes. Sveitsiske forskere har undersøkt 97 ulike forskningsstudier, og resultatene tyder på at folk som får i seg omega 3-fettsyrer lever lenger enn andre. Krillolje kan til og med fungere bedre enn kolesterolsenkende legemidler.

Akai-bær har antioksidative egenskaper, og kombinasjonen av hurtigvirkende og saktevirkende antioksidanter er svært gunstig. Dette kosttilskuddet kan bidra til å forebygge livsstilssykdommer.